Spring til indhold

Velkommen i Tandslet

Byen med de 3 tårne

Borgermøde om fælles varmeløsning på Sydals

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
15/11/2022
19:00 - 22:00

Lokation
Sydals Hallen

Kategorier
Ingen Kategori


Borgermøde om fælles varmeløsning
Tirsdag den 15. november kl. 19 i Sydals-hallen i Tandslet
Landsbylaugene i Skovby, Mommark, Lysabild og Tandslet inviterer til borgermøde om fælles fjernvarme på Sydals. En fælles arbejdsgruppe har allerede holdt møde med fjernvarmevirksomheden Green Project, der mener, at det vil være økonomisk relevant at lave et fælles varmeværk for de tæt bebyggede områder: Tandslet, Mommark, Skovby og Lysabild.
Green Project er nu i gang med en screening af byernes varmebehov og regner på denne baggrund på de økonomiske forhold og ser på tekniske løsninger. Resultatet af screeningen fremlægges på borgermødet.
Projektet forudsætter god opbakning i byerne (omkring 50 – 60%). Der vil blive anvendt lokale virksomheder i anlægsfasen, og det forventes at anlægget på sigt kan driftes af Sønderborg Forsyning A/S eller Sønderborg Varme A/S.
Green Project mener, varmeprisen vil være konkurrencedygtig. Alle husstande, der indgår aftale fra opstarten af projektet, kommer gratis med i etableringen. Men ønsker man at blive tilkoblet senere, skal man selv betale etableringsomkostningerne.
Den fælles Sydals-arbejdsgruppe håber, at rigtig mange vil deltage i borgermødet, så vi hurtigst muligt kan finde frem til, om Green Project er den rigtige løsning for Sydals.
Der er ingen tilmelding til mødet.
Kontaktpersoner:
Keld Abrahamsen (Tandslet) mob 5114 1950 eller keld3003@gmail.com
Steven Bock (Skovby) mob 2624 1428 eller steven3b@hotmail.com
Palle Heinrich (Mommark) mob 2025 6462 eller mommark99@gmail.com
Erling Junker (Lysabild) mob 2361 4729 eller ejja@bbsyd.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *