Spring til indhold

Velkommen i Tandslet

Byen med de 3 tårne

Juniorklubben

 

JUNIORKLUBBEN “eldorado” er stedet for børn fra Tandslet-området. “eldorado” stiller rammer til rådighed, så I kan mødes og stadig være sammen, uanset hvilken skole I går på. Går du derfor i 4., 5., 6. 7. eller 8. klasse, er du velkommen hver torsdag fra kl. 19.00 til kl. 21.00 i den periode, hvor der er Åben Skole.
Bor du IKKE i Tandslet-området kan du alligevel komme i “eldorado” det forudsætter bare at du går på Tandslet Friskole i et af de ovennævnte klassetrin.
“eldorado” er primært et sted, hvor børn kan mødes uden at alt er planlagt og organiseret. Der vil på hver klubaften derfor være mulighed for at høre musik, at danse og spille i “Det mørke rum”! Og på nogle aftener vil der være arrangeret en filmaften, hvor der vises enten en nyere film eller en kultfilm (en rigtig go’ gammel film, som man godt kan tåle at se igen). Der vil også blive nogle temaaftener hvor man hører musik fra en speciel sanger/gruppe. Men alt dette kan ikke lade sig gøre hvis der ikke er opbakning fra medlemmernes forældre. Der skal gerne være 1 – 2 forældre hver torsdag til at assistere mig nede i “eldorado”.

Med venlig hilsen
JUNIORKLUBBEN “eldorado”
v/Gert Paulsen
Tlf.: 74 40 76 94